ID HAIR

Suomi

IdHAIR Finland Oy

IdHAIR elements on syntynyt vahvasta pohjoisen ankaran ilmaston sekä hiusten rakenteen tuntemuksestamme. IdHAIR elements -tuotteet sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan parabeeneja. Nauti miellyttävän rentouttavasta puhtauden tuoksusta samalla kun tuotteet syleilevät ja hellivät hiuksiasi!

PRESTYLINGCOMPLEX
Ainutlaatuinen PSC-yhdiste (PRE STYLING COMPLEX) ei ainoastaan valmista hiuksia tulevaan muotoiluun, vaan myös suojaa niitä alusta loppuun saakka. PSC sisältää muun muassa pohjoismaista puuvillaa, joka on erityisen kallisarvoinen ainesosa, sillä se muodostaa suojaavan ja kosteuttavan kalvon hiuksiin. PSC tarjoaa myös UV- ja lämpösuojan ja näin ehkäisee hiusten kuivumista sekä antaa niille maksimaalisen suojan auringon haittavaikutuksia sekä lämpölaitteiden kuumuutta vastaan. Koska tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille, ne tekevät jopa kaikkein hauraimmista ja hennoimmista hiuksista puhtaat, terveet, kiiltävät ja yksinkertaisesti
upean silkkiset samalla vahvistaen niiden rakennetta ja luonnollista vastustuskykyä - varastoi hiustesi elinvoima IdHAIR elements -tuotteilla!

 

 

 

Evo

Suomi

 

Tulossa!